Het Sjamanistisch Geheim

Eind 2013 drong het opeens tot mij door wat de essentie van het Sjamanisme voor mij was. En het eerste dat ik dacht was: ‘dit is hét Geheim, dit ga ik delen!’.

Ik maakte een online cursus met 5 eenvoudige stappen (en 2 bonus-stappen) zodat iedereen binnen 7 dagen kon leren hoe dit ‘sjamanistisch geheim’ toe te passen om stressvrij jezelf te kunnen zijn.

Deze ontspannende oefeningen, die jou leiden naar meer focus en energie, zijn ondertussen door meer dan 20.000 mensen gevolgd.

Maar ik wilde meer. Ik wilde interactie tussen de mensen en nog meer delen vanuit een sjamanistisch perspectief. Maar wel praktisch toepasbaar in een modern leven. Gericht op een gelukkig en gezond leven. En, heel belangrijk, bereikbaar voor iedereen. Toen bedacht ik een maandabonnement.

Een abonnement op sjamanistische meditaties, online cursussen en online webinars binnen een community van gelijkgestemden. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. Want starten is goed te doen, maar volhouden is vaak lastiger.

Je kunt vrijblijvend een kijkje nemen op mijn nieuwe Ledensite en meedoen met de gratis online cursus(sen) die ik aanbied.

Als je dat wil, vul dan hier je gegevens in:

Ja, geef mij toegang