Pad van de Sjamaan

Hoe hou je focus in een wereld die je constant probeert af te leiden?

 • Probeer je los te komen van verstorende gedachten, maar lijkt het alleen maar erger te worden?
 • Vind je het lastig precies te weten hoe je meer tot rust komt?
 • Zoek je meer richting in je leven?

Speciaal voor jou?

Het online traject Pad van de Sjamaan is ontwikkeld voor die mensen die zich aangetrokken voelen tot een aardse concrete vorm van spiritualiteit.

Vooral voor mensen die zichzelf willen leren kennen en patronen willen veranderen. Zodat ze kunnen leven zoals ze dat zelf willen.

Dit traject biedt die mogelijkheid om op eigen tempo deze wijsheid te integreren en toe te passen.

Een online reis naar jezelf

Alle online lessen geven je achtergrond over cultuur, kosmologie en uitgangspunten om jou uit te dagen. Oefeningen op diverse gebieden nemen je mee op reis naar je authentieke zelf.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk

We komen allemaal wel eens op een punt in ons leven dat we onszelf afvragen: wie ben ik en waar ga ik naartoe? Dit zijn vragen waarop je geen kant en klaar antwoord krijgt.

Door jezelf persoonlijk te ontwikkelen en daardoor jezelf beter te leren kennen ontdek je wat je echt wilt en kun je stappen zetten.

Wat heb ik hier aan?

Helaas lijkt in deze moderne tijd meer aandacht te gaan naar allerlei afleidingen in de materiële sfeer. Hierdoor komen we niet toe aan wat werkelijk belangrijk is. Ik bied je een eeuwenoude wijsheid aan die jou helpt je leven in perspectief te zien.

Even afstand te nemen van de dagelijkse realiteit.

Deze cursus biedt jou inzichten en oefeningen die jou helpen oude themas in je leven te transformeren. Maar wat het vooral oplevert is rust en nieuwe inzichten.

Bouw je eigen medicijnbundel

Een combinatie van meditaties en opdrachten ondersteunen jou in het opbouwen van jouw persoonlijke medicijnbundel. Zie deze medicijnbundel als jouw persoonlijke bron van wijsheid en transformatie. Op het moment dat je er mee gaat werken ga je het ervaren!

Online lijkt haaks te staan sjamanisme, maar het tegendeel is waar. Een aantal lessen doe je buiten, hoe fijn is het om met je smartphone de les te lezen en in de natuur bezig te zijn met de opdracht.

 

Jouw cursus schept voor mij de vrijheid het op mijn manier te doen. Jouw cursus was voor mij dus passend.

Als semi digibeet was het voor mij een verhelderende cursus. Ik kan met mijn IPad in jouw systeem, dat was duidelijk omschreven. Soms verdwaalde ik, dat lag bij mij.

Margot, Scheppend Kunstenaar

 

Wat levert het je op?

 • Meer rust in je hoofd
 • Opbouwen van je zelfvertrouwen en versterken van je wilskracht
 • Minder afleiding en meer focus
 • Loslaten van beperkende patronen
 • Verdieping van jezelf (wie ben je, waar kom je vandaan en waar ga je naartoe)
 • Contact in en met de natuur
 • In zijn algemeenheid leer je steviger te staan in hoe je met jezelf en anderen omgaat.

Het levert mij meer rust en momenten van meditatie, beter inzicht in onbewuste drijfveren, angsten, verlangens, blokkades, plezier en relativeringsvermogen

Anneke

 

 

Het is een kado om een zeer uitgebreide, met liefde bereid en zorgvuldig opgezette online cursus van je te mogen ontvangen. Goed bezig Frank! Je liefde voor dit vak en je tomeloze energie. — Miranda

Wat krijg je?

 • Theoretische kennis vanuit het oude Inca sjamanisme
 • Lessen over hoe je een medicijnwiel in de natuur maakt dat op energetische wijze thema’s transformeert
 • Oefeningen om je persoonlijke medicijnbundel te maken; de tool van iedere sjamaan in de Andes dat als persoonlijke healingtool werkt.
 • Inspirerende lessen over Inca kosmologie om je leven vanuit een ander perspectief te zien.
 • Oefeningen om makkelijker los te laten en in het nu te zijn.
 • Een heel bijzondere opdracht om jouw eigen reis van de held te maken.
 • Stap voor stap een manier hoe je ‘despacho’s’ maakt (de oude offerandes van de Inca’s om meer harmonie in je leven te creëren en dankbaarheid te uiten.

Ik ben onder de indruk van wat het allemaal heeft gedaan, op afstand, wat er gewoon gebeurde!Dank je wel, heel bijzondere ervaring.Fijn dat je altijd reageert op de mails. — Josina

 

Ik vond het bijzonder leuk een prettig al die achtergrond info te ontvangen waardoor je meer dingen begrijpt. Het feit dat ik er mee bezig ben vind ik erg prettig, zoals ik al zei heb ik geen mensen met wie ik dit kan delen waardoor dit erg fijn is.

Het is niet nieuw voor me maar je vergeet (is ook niet het woord) of het zakt wat weg, en nu is alles weer helder. Iedere avond als ik in bed stap doe ik de meditatie en voel me heerlijk daarna en val in slaap. Ik heb niet het idee dat er iets te verbeteren valt, het is een mooie goed verzorgde cursus. En heb geen spijt van de deelname. – Anneke

 

Meld je direct aan
Ja, ik doe mee met het Pad van de Sjamaan € 97,-

Let op! Het is op dit moment niet mogelijk deze cursus los te bestellen, de tijdelijke actie is dat deze cursus onderdeel is van het maandabonnement dat je hier kunt bestellen voor 9,95 euro per maand (maandelijks opzegbaar.)

Meer weten over het abonnement? Check deze pagina.