“Vergroot je bewustzijn, via het mystieke pad uit de Andes”

Het Peruaans Sjamanisme biedt je een shift in je waarneming.

Een subtiele maar krachtige verschuiving, die jouw hele wereld van binnenuit transformeert.
Je gaat anders zien, anders voelen, anders beleven en daardoor anders denken.

En je gaat van begrijpen met je hoofd naar diep weten van binnen.

De huidige wetenschap bevestigt wat oude wijsheidtradities ons al 1000den jaren vertellen.

De sleutels tot een zinvol en gelukkig leven ligt niet in de externe omstandigheden. Ze liggen binnen ons zelf.

In de staat van onze mind, in onze spirit en in de kwaliteit van ons bewustzijn.

Ik nodig je graag uit de opname van het webinar over deze opleiding te bekijken:

Aangestoken door het enthousiasme van Frank en aangetrokken door de kennis van de Inca’s begonnen aan de leergang. Voor mij een “aardse” manier om de dingen die mij bezig houden bewust een plaats te geven. Door de ruimte, liefde en openheid die Frank geeft en heeft kon ieder op zijn eigen wijze hier invulling aan geven. De eeuwenoude “technieken” zijn hierdoor verrijkt met prachtige mensen, ervaringen en inzichten. Een krachtige wijze om met persoonlijke ontwikkeling en healing bezig te zijn.

— Bart Verkroost

Deze opleiding verbetert de kwaliteit van je bewustzijn op 3 manieren

  • meer en beter focussen
  • meer en beter ervaren
  • niet oordelen

Je gaat werken met de volgende sjamanistische technieken

  • journeying
  • despacho
  • soul retrieval
  • illuminatie
  • ademhaling

Allemaal technieken die je helpen de verschillende lagen van je bewustzijn en onderbewustzijn gericht te onderzoeken en zo je bewustzijn te verruimen.

Dit is de ultieme vorm van aandachtstraining waarin diepe meditatie, healing en inzicht over jezelf samenkomen.

Misschien begrijp je het effect van sjamanisme nog niet als concept, je zult de werking ervan vooral ervaren. Dat het zo werkt, kan ik je op basis van mijn eigen ervaringen garanderen.

Neem als voorbeeld het moment dat je volledig in een activiteit zit. En niet eens in staat bent om te denken aan het betalen van rekeningen of wat je nog allemaal moet doen.

Ieder deel van jou is gefocust in het moment. Je bent puur, sterk en vrij. Misschien komt het doordat je opgaat in een adembenemende zonsondergang. Of door een berg af te skiën. Of je bent gewoon alleen in de natuur.

Yogi’s en dansers kennen dit wanneer ze volledig opgaan in de beweging van hun lichaam. Kunstenaars kennen het wanneer ze opgezogen worden in het moment van de creatie.

Wanneer we onszelf in zo’n moment weten te manoeuvreren, ontstaat er een diepe verbinding met het leven. Alles voelt levend. Alles straalt een enorme energie uit.

Flow. Dat is het moment dat je de kracht hebt om jouw wereld vorm te geven zoals jij wilt.

Je neemt je eigen ruimte in, Je beweegt je door het leven waarbij je alle mogelijkheden die je tegenkomt aangaat. De grip die je op jezelf hebt zorgt ervoor dat je handelt in plaats van het alleen maar te weten.

Je voelt je sterk en gelukkig.

Je doorbreekt moeiteloos oude gedachtepatronen die steeds de kop opsteken wanneer pijnlijke plekken getriggerd worden. Je komt weer goed in je vel te zitten. Je ziet jezelf weer een leven leiden waar je rust hebt en plezier beleeft. Een leven waarin je tijd overhoudt voor mensen en projecten die belangrijk voor je zijn.

Door bewustzijn heeft onze mind de kracht onze planeet en onszelf te veranderen. Het is tijd dat we de wijsheid van de oude natuurvolkeren weer in acht nemen om de kwaliteit van ons bewustzijn en spirit te leiden zodat we kunnen zorgen voor ons paradijs in plaats van het te vernietigen. — Dr. Bruce Lipton

Modern Sjamanistisch Coach

Vergeten sjamanistische kennis uit de Andes als inspiratiebron voor individuele transformatie, nieuw bewustzijn en persoonlijk leiderschap.

Ik ben een ander persoon dan vorig jaar (meer mezelf). Nou werken daar wel meer dingen aan mee, maar het werken met energie volgens het Peruaanse principe is daar de belangrijkste van.

— Angelique

Je ontdekt de mystieke wijsheid van Yanantin/Masintin, het non dualistische aspect van het Peruaans Sjamanisme waardoor je jezelf tot op de bodem leert kennen.

Je leert werken vanuit de principes Munay (wilskracht vanuit je hart), Yachay (doen wat je weet) en Llankay (weten vanuit verbinding) zodat je vanuit flow creëert.

Je leert het concept Ayni (de universele kracht achter Yanantin/Masintin) herkennen waardoor je vertrouwen in jezelf met grote stappen toeneemt en niet meer te stoppen bent in dat te realiseren wat jij wilt.

Ik vind de leergang inspirerend en adviseer de leergang aan iedereen die verdieping wil in de betekenis van het westerse, materiële leven.

— Ron

De leergang is als volgt opgebouwd

10 losse dagen, van 10.00 – 17.00 uur

Het medicijnwiel

Het medicijnwiel is een symbolische weergave van de ‘cyclus van het leven’ en symboliseert de individuele reis naar het vinden van ons eigen pad. De gedachte achter het medicijnwiel is het idee dat de Kosmos een levend geheel is, waarin sprake is van orde en samenhang. Een verstoring hiervan zorgt voor disbalans.

De leergang begint met een sjamanistische reis naar jouw diepste verlangen en tijdens de opleiding leer je krachtige sjamanistische technieken waarmee je disbalans opspoort en balans herstelt en een plaats kunt geven in het medicijnwiel.

Persoonlijk leiderschap, het pad van de sjamaan

We ontsnappen aan de grip van onze verhalen over lijden, pijn en andere drama’s die ons klein houden en creëren nieuwe kansen voor persoonlijke groei en een leven in balans met respect en compassie.

We sluiten vrede met onze schaduw en komen los van schaamte, schuld en angst waardoor we het pad vrijmaken voor nieuwe levensenergie.

We ontdekken wie we werkelijk zijn achter onze maskers en leren hoe we de delen van onszelf terughalen die we onderweg verloren zijn en voelen ons weer energiek en actief.

We weten weer waar we mee bezig zijn door te luisteren naar onze innerlijke drijfveren en ondernemen de juiste acties. We staan voor wie we zijn.

Dit is het medicijnwiel, de weg naar Persoonlijk Leiderschap, het Pad van de Sjamaan, de Reis van de Held…

Ik ben dankbaar voor de wijze waarop deze leergang is weggezet vanuit het hart oprecht en puur vanuit liefde voor het Inca sjamanisme. Ik kan me niet herinneren wanneer ik ooit in mijn leven zoveel vreugde in mezelf heb mogen ervaren, wat vind ik dit werk fantastisch en wat heeft het mij een mooi cadeau gegeven…….Vrijheid!

— Mariette Zwart

Prijs

Voor particulieren & ZZP-ers geldt een speciaal tarief van € 995,- btw vrij
Wanneer jouw bedrijf het betaalt € 1.395,- (btw vrij)

Er is geen lunch inbegrepen (zelf meenemen).

De kosten voor deze leergang kunnen worden aangemerkt als studiekosten en zijn aftrekbaar van de belasting. Raadpleeg je boekhouder voor de juiste informatie.

Data 2019/2020

Opleiding Sjamanistisch Coach Baarn (vol): vrijdagen 6 september 2019, 27 september, 18 oktober, 15 november, 13 december, 24 januari 2020, 21 februari, 20 maart, 17 april en 1 mei 2020

Data extra opleiding najaar 2019 (nog plek): zaterdagen 19 okt, 16 nov, 14 dec, 11 jan 2020, 25 jan, 1 febr, 22 febr, 21 maart, 18 april en 2 mei

adres Baarn: Prinses Marielaan 5 (tegenover NS Station)

De locatie is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer (trein stopt aan overzijde) en met de auto (gratis parkeren).

Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende opleiding?

Klik op deze link om je email in te vullen. Je krijgt dan als eerste een mailtje met de data.

Meer ervaringen lezen over de opleiding?

Teacher

Deze opleiding wordt gegeven door Mariëtte van den Corput.

Mariëtte is naast manager in de gezondheidszorg, personal leefstijl coach, kenner van het Peruaans sjamanisme, de Chinees gezondheidsleer en volgt een training sjamanistische paarden coaching.

In 2004 maakt Mariëtte kennis met de Chinese bewegingsleer Thai Chi en daardoor terecht gekomen bij NLP. Via NLP maakte zij een uitstap naar het Symbolic coaching. Haar Passie door te werken met symboliek werd versterkt door het volgen van de 1ste leergang sjamanisme in 2009. Daarna volgde het 2de leerjaar en was zij assistent-trainer bij Frank in meerdere leergangen die volgde. In 2013 ging haar wens in vervulling om te mogen werken met de sjamanen in Peru.

Door het dagelijks toepassen van de tools vanuit het sjamanisme geeft Mariëtte vorm en inhoud aan persoonlijk leiderschap en haar geestelijke ontwikkeling.

Een prachtige manier om de inspiratie door te geven
Veel mensen ervaren een enorm geluksgevoel door de vrijheid van deze leergang en willen dit graag doorgeven. Dit is mooie bijdrage aan je omgeving zoals je gezin, maar ook andere mensen.

Het tweede jaar

Het tweede leerjaar is een verdieping op het eerste leerjaar en gaan we verder op het pad van Persoonlijk leiderschap, het pad van de Sjamaan, de Reis naar je Hart……
De rode draad in het tweede jaar zijn de 7 Ñusta Karpay inwijdingen uit de Andes. Hiermee creëer je op diep niveau heling en balans in zowel het mannelijke als het vrouwelijke in onszelf.

Naast deze inwijdingen gaan we de healingstechnieken verdiepen en uitbreiden. Zoals sound- en voicehealing, shapeshifting, werken met de Muki’s en Despacho’s

Je meldt je aan voor het eerste jaar en tijdens de opleiding krijg je de mogelijkheid je aan te melden voor het tweede jaar.

Aanmelden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

*Na aanmelding heb je de mogelijkheid binnen 14 dagen de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van reden.

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) bestaat o.a. uit een Register Instellingen. Hierin staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Met deze inschrijving voldoen wij officieel aan de strenge kwaliteitscodes en -normen die het CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) hanteert, wat betreft regels omtrent betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en persoonsgegevens.

Dit betekent een officiële erkenning van onze opleidingen en bevestigt de hoge vakinhoudelijke kwaliteit, begeleiding en service.

Heb je vragen, neem contact met mij op.

Gefascineerd door zijn ‘zijn’ en liefde voor al het leven, ervoer ik als het ware een ‘urge’ om de Leergang Sjamanisme te ontdekken en te beleven. Durven vertrouwen op het weten is mijn pad.  Dank je wel Frank!

— Gert Oosterhuis In Flux Consult

Frank nodigt je uit vooral zelf aan het werk te gaan en op die manier je de diversiteit aan sjamanistische healingstechnieken eigen te maken. De leergang is voor mij een zinvolle aanvulling op mijn intuïtieve (energetische) scholing geweest.”

— Kees van der Stel, Business Coach

review_hennieVorig jaar afgestudeerd en nu alweer wat nieuws? Ik had het zelf niet kunnen bedenken, wist eigenlijk ook niet wat het precies was, want niet gehad op de opleiding. Maar iemand die andere informatie heeft dan ik zei tegen mij dat ik eens bij het sjamanisme moest gaan kijken, want daar kwam ik vandaan. Dit raakte mij zo diep dat ik het inderdaad ben gaan doen en er is een wereld voor mij open gegaan.

Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest. Alles is energie, alleen de verschijningsvorm verschilt.
Antropologen gaan er van uit dat sjamanisme is ontstaan in de oude steentijd. Het is waarschijnlijk de voorloper van vele andere religieuze en magische tradities.

Binnen de leergang modern sjamanisme die ik volg, wordt er veel aandacht besteed aan het werken met energie. Er is geen goede of foute energie, alleen lichte en zware energie en het is de bedoeling dat deze in balans zijn. Mensen krijgen klachten door een verstoring van deze balans. Een onbalans kan ontstaan zijn door onverwerkte gebeurtenissen/emoties en de daaruit voortgekomen beperkende overtuigingen. De taak van de sjamaan is deze onbalans te helpen herstellen.

Bezig zijn met het sjamanisme geeft mij veel rust en ruimte in mijzelf en stelt mij in staat om meer vanuit mijzelf met mijn cliënten te werken.

— Marijke Stegeman

Meer ervaringen lezen over de opleiding>>