Ik wist het ergens wel, maar stelde het steeds uit. Dus toen ik er eenmaal voor ging…

Zie je dit plaatje? Dat ben ik. 

Frank Bruining, 51 jaar en energieker dan ik me ooit gevoeld heb. Zelfs na het rennen van een hele marathon 🙂

Een paar jaar geleden was dit wel anders. Ik zat vast. Vast in het gevoel dat er meer uit het leven te halen was, maar wat dan? Dat dit het toch niet kon zijn. Een leeg gevoel. Geleefd door e-mail en agenda. “Waar is de passie, de uitdaging? Wie ben ik, of liever gezegd: wat ben ik?”, vroeg ik me constant af…

Ik begon met allerlei persoonlijke ontwikkelingscursussen. Maar hoe dieper ik hier in dook, hoe meer het leek of ik mezelf voor de gek hield.

Na vele omzwervingen kwam ik eindelijk achter de zo simpele waarheid…

De oplossing lag niet ergens anders.

De oplossing ligt in mezelf!

Ik begon met mediteren en alles viel op zijn plaats. Ik kon teruggaan naar mijn gevoel, stoppen met oordelen en verwachtingen. Terug naar de eigenwijze gast die ik ben, die maling had aan geijkte dingen.

Gewetensvraag: durf jij voor jezelf te kiezen?

Als je denkt dat ik je nu ga overtuigen dat mediteren goed voor je is, heb je het mis. Ik weet namelijk dat jij allang weet dat dit het geval is.

Het claimen van je eigen tijd, niets hoeven, je gedachten uitzetten, of van een afstand bekijken… Het stelt je in staat om met jezelf in contact te staan en in sommige opzichten zelfs opnieuw uit te vinden.

Wie ben je echt? En wie wil je zijn?

Ik ben er van overtuigd dat iedereen een enorme rijkdom in zich heeft. De truc is enkel om hiermee in contact te staan.

En hiervoor hoef je niets te doen. Enkel een keuze te maken. Een keuze voor meditatie. Want dit is een keuze voor jezelf.

Wist je dat de belangrijkste reden dat mensen er niet in slagen om te mediteren, ligt in het feit dat ze die keuze nooit maken?

Durf te kiezen en maak vandaag nog het verschil…
Ik heb het super makkelijk voor je gemaakt!

In de afgelopen 2 jaar heb ik ruim 70 meditaties ingesproken en online beschikbaar gemaakt. Al meer dan 1500 mensen hebben deze meditaties gedaan en zijn hier laaiend enthousiast over. En elke dag mag ik weer nieuwe mensen verwelkomen om dagelijks meditatie in te zetten voor krachtige resultaten in hun persoonlijke en zakelijke leven. Via het Makkelijk Meditatie Abonnement!

De voordelen van het Makkelijk Meditatie Abonnement

Onbeperkt toegang tot 70+ meditaties
En elke maand komen er nieuwe online

Meditaties voor alle levels
Van beginners tot gevorderden

Meditaties zo kort of lang als je wilt
Van 10 tot 30 minuten, jij kiest!

Levendige community van 1500+ leden
Waarin je al je vragen kunt stellen

Unieke content die nergens anders te vinden is
Alle meditaties zijn door mij gemaakt en ingesproken

VIP-toegang tot speciale extra’s
Zoals unieke challenge en live online meditaties

Elke maand opzegbaar
Je zit nergens aan vast

24/7 beschikbaar
Mediteren wanneer jíj wilt en waar je wilt!

Dit is wat leden zeggen

Ik maak al een tijdje gebruik van het Makkelijke Meditatie Abonnement en laat ik je zeggen: ik vind het fantastisch om naar Franks meditaties te luisteren! Prachtig. En ook de muziek geeft mij veel kracht. Soms heb ik weinig tijd. Dan luister ik om 5 uur in de ochtend een meditatie en mijn hele dag is dan goed.

Berthy

 

Frank deelt niet alleen meditaties. Hij is iemand die ook oprecht interesse toont in je verhaal. Hij luistert, vraagt en vertelt ook over zijn eigen valkuilen en successen. En dat vind ik juist zo mooi aan Frank. Zijn persoonlijke verhalen en schat aan kennis maken van hem een authentiek persoon. Bedankt voor alles wat je geeft!

Leroy Seijdel

 

Ben jij klaar om eindelijk echt de stap naar mediteren te zetten?

Als je je vandaag aanmeldt, kun je gelijk meedoen met de Breaking the Habit of Being Yourself Challenge!

Bestel nu het Makkelijk Meditatie Abonnement

Dit is het Makkelijk Meditatie Abonnement:

Altijd een stok achter de deur

Als je kiest voor het Makkelijk Meditatie Abonnement heb je de belangrijkste stap naar het mediteren al gezet: de commitment met jezelf aangaan om dit te gaan doen! Het daadwerkelijke mediteren is hierna een eitje, want de ledenwebsite voorziet je van alles wat je nodig hebt om het praktisch tot uitvoering te brengen.

Nergens meer aan denken

Twijfel je weleens of je het mediteren wel ‘goed’ doet? Of vind je het moeilijk je echt helemaal over te geven aan de stilte? Dat hoeft nu niet meer! Met de toegang tot 70+ meditaties (in de vorm van inspirerende visualisaties en ontspannende ademhalingsoefeningen) vind je altijd wel iets dat past bij wat jij op dat moment nodig hebt. Ga gewoon ergens lekker zitten, liggen of staan, doe je oortjes in en luister. Mediteren was nog nooit zo makkelijk!

Onbeperkt en overal

De meditaties in mijn ledenwebsite zijn altijd en overal toegankelijk. De software waarop mijn systeem gebouwd is werkt heel goed vanaf een telefoon of tablet. Ook kun je jouw favoriete meditaties gemakkelijk downloaden voor gebruik wanneer je verwacht geen internet te hebben. En er is geen limiet aan hoe vaak je de meditaties luistert! Zolang jouw abonnement loopt, kun je overal bij.

Persoonlijke hulp bij al je vragen

Met de toegang tot mijn ledenwebsite krijg je ook toegang tot het levendige ledenforum. Hier kun je mij en de 1500+ andere leden alle vragen stellen die je hebt over mediteren an sich of naar aanleiding van een meditatie. Geen vraag is te gek, er komt altijd wel een antwoord! Trouwens ook als het over hardlopen of koud douchen gaat. 😉

VIP-toegang tot speciale ledenactiviteiten

Naast de vaste meditaties, waarvan er elke maand weer nieuwe bijkomen, organiseer ik ook regelmatig speciale activiteiten. Zoals een unieke leren mediteren challenge of boeken die ik vertaal naar challenges. Met deze activiteiten werk ik specifieke thema’s verder uit. Ideaal dus om jouw ervaring te kunnen verdiepen en exclusief toegankelijk voor leden!

Lidmaatschap overzicht

Nog even alles op een rijtje:

 • Onbeperkte toegang tot 70+ meditaties
 • Elke maand komen er nieuwe meditaties bij
 • Meditaties voor alle levels, van beginners tot gevorderden
 • Ruime keuze uit meditatieduur
 • Levendige community van 1500+ leden
 • Ruimte om al je vragen te stellen
 • Alles persoonlijk ingesproken door mij
 • VIP-toegang tot unieke challenges
 • VIP-toegang tot live online meditaties
 • Elke maand opzegbaar
 • 24/7 beschikbaar

Bestel nu het Makkelijk Meditatie Abonnement

Slechts € 15,- per maand (of maak gebruik van de tijdelijke aanbieding van € 95,- per jaar)

Veelgestelde vragen

Waarom een lidmaatschap?

Dat ik heb gekozen mijn meditaties via een lidmaatschap beschikbaar te stellen, heeft twee redenen. Allereerst is mijn database groeiende en bouw ik steeds aan het vergroten van het aanbod aan meditaties. Er komen dus elke maand veel nieuwe meditaties bij! Daarnaast is mediteren niet zo moeilijk, alleen vergt het een belangrijke vorm van inzet van jezelf: discipline! Door een maandelijkse bijdrage te betalen voor toegang tot mijn meditaties, heb je de eerste drempel al genomen: jezelf toestaan te gaan mediteren. Het is dus direct ook een stok achter de deur die je gaat helpen écht tot mediteren over te gaan. Na aanschaf hoef je vrijwel niets meer te doen: enkel te gaan zitten, liggen of staan, je oortjes in te doen en te luisteren. De rest gaat vanzelf!

Hoe werkt het?

Direct na betaling ontvang je een e-mail met inloggegevens voor mijn ledenwebsite. Hierin vind je alle meditaties, evenals mijn levendige ledenforum met inmiddels meer dan 4800 berichten over 746 onderwerpen, o.a. boeken, films, de meditaties zelf, persoonlijke uitdagingen, veranderingen in leven en hoe hiermee om te gaan, etc. De ledenwebsite is tevens de plek waar ik meditaties challenges organiseer en live meditaties aankondig, die exclusief voor leden toegankelijk zijn.

Hoe kan ik opzeggen als het niet bevalt?

Mijn meditaties en community bevatten zoveel waarde dat ik me bijna niet kan voorstellen dat het niks voor je is. Maar vind je er toch niet wat je zoekt, dan kun je elke maand opzeggen (let op: kies je voor een kwartaalabonnement dan is dit elk kwartaal en bij een jaarabonnement elk jaar) door mij simpelweg een mailtje te sturen. Je zit dus nergens aan vast!

Oké, oké, waar zit het addertje…?

Ik heb geen geheime paywall waardoor je ineens voor extra kosten komt te staan. Toch is er een belangrijk detail: de prijs van € 15,- is beperkt verkrijgbaar. Binnenkort ga ik voor nieuwe leden de prijs verhogen, simpelweg omdat de waarde van het lidmaatschap veel groter is. Wacht dus niet te lang met lid worden en voorkom dat je meer gaat betalen!