Frank Bruining is naast succesvol personal coach, marathonloper en kenner van het Peruaanse Sjamanisme

Via verschillende commerciële en leidinggevende functies bij grote en kleinere organisaties, groeit Frank uit tot marketingmanager bij ING Groep.

Daar ontwikkelt en lanceert hij een reeks aan succesvolle producten en diensten.

In 1996 maakt Frank kennis met NLP. Hij gaat werken als trainer en coach en krijgt opdrachten van bedrijven als ProRail, Kluwer, Unit4, Interpolis en Rabobank.

In 2003 start hij een opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling dat al snel naam maakt.

Een reis naar Peru brengt Frank in contact met de lokale Q’ero indianen die op 4.000 meter hoogte in de Andes leven. Wat hij van hen leert raakt hem zo diep dat hij besluit zijn bedrijf te verkopen.

Vanaf dat moment richt Frank zich volledig op zijn passie voor het Sjamanisme, en meditatie in het bijzonder.

Hij wil dat wat hij heeft geleerd en beleefd delen en maakt de online cursus ‘Het Sjamanistisch Geheim’ die inmiddels door meer dan 20.000 mensen gevolgd is.

‘Mijn kracht is mensen enthousiasmeren om vol energie in het leven te staan. Het Sjamanisme levert daar een eindeloze voedingsbodem voor.  Ik vind het prachtig om die duizenden jaren oude kennis en wijsheid te vertalen naar het nu en voor iedereen beschikbaar te maken. Dat doen inspireert mij elke dag opnieuw. Het lijkt er soms wel op dat hoe meer ik deel, hoe rijker ik word!’

In zijn vrije tijd loopt Frank 4x per week hard, doucht hij koud en ademt hij rustig. Afgelopen jaar liep hij 3 Marathons, waaronder die van Rotterdam.

Frank gebruikt de ervaringen van zijn Marathontraining, NLP en Sjamanisme al meer dan 13 jaar in het coachen en begeleiden van mensen naar een stressvrije en gezonde levensstijl waarin weer tijd voor jezelf is en je rust in je hoofd krijgt.

‘Ik ben mezelf enorm tegengekomen bij het trainen voor de marathon. Hier kan geen cursus tegenop! Hier viel alles samen. En ik leerde weer wat het betekent om onvoorwaardelijk vertrouwen te hebben in mezelf.’

Tijdens het zeer open interview door Patrick Kicken, kom je nog meer te weten over Frank.

Naast deze boeiende activiteiten is Frank vader van drie kinderen en woont hij samen met zijn partner Tanja van Mierlo, moeder van twee kinderen. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf en je familie te hebben.

Frank kan ook jou praktische en vooral motiverende handvatten aanreiken vanuit zijn eigen ervaring. Neem contact op als je er aan toe bent 100% voor jezelf te kiezen.

‘Ik geloof dat iedereen in staat is om gelukkig en gezond te leven. Als jij  hiervoor kiest, krijg je van mij tips om het vol te houden!’

Gewoon doen is Frank’s motto! Oftewel, geen woorden maar daden 🙂

Ik heb een Podcast opgenomen over waarom ik doe wat ik doe:

Wat zeggen anderen over hem?

 

Om mijn re-integratie op school succesvol te laten verlopen, ben ik via mijn werkgever een coaching traject bij Frank gestart. Vanaf het eerste telefoongesprek stelde hij vragen welke mij dwongen na te denken over mijn vastgeroeste ideeën over hoe ik mijn werk ‘hoor’ te doen. Later hebben we mijn verwachtingen bijgesteld en onder het genot van een bakje koffie leerde hij mij patronen te herkennen en het gevoel van machteloosheid om te vormen naar productievere gevoelens. Hierdoor heb ik het plezier in mijn werk weer teruggevonden en weet ik waar mijn kracht ligt.
Overspannen zijn klinkt beladen en voelt op het begin als falen, maar ik ben nu zoveel verder dan voorheen dat ik inmiddels oprecht blij ben dat ik het heb meegemaakt. Blijkbaar moet je eerst door een dal, om daarna weer met een frisse blik je diepste verlangens als doel te durven stellen. Frank hield mij een spiegel voor en loodste mij met enthousiasme, vertrouwen en humor door dit dal.

Nogmaals superbedankt!

Gr Josien

 

Ik heb Frank van de week even om hulp gevraagd omdat ik vastzat tussen hoofd en hart en daar even een objectieve blik bij nodig had. Frank wist op een prettige en efficiënte manier mij weer op het spoor te zetten.

Peter, Scrum Master

 

Bekijk Frank’s Linkedin profiel en stuur een connectieverzoek.

View Frank Bruining's profile on LinkedIn

Bedrijfsgegevens:

Sacred Roads BV

Telefoon: 0183 404583

KvK nummer  17230092

BTW nummer 819714094B01

Privacybeleid

 

Contact?